Fortuna se impune fara sa forteze la Targoviste. Echipa din Timis are trei victorii la rand in prima liga de fotbal feminin

TIMIS. Duminica fructoasa pentru fetele de la Fortuna Becicherecu Mic. Vicecampioana en-titre de la fotbal feminin a castigat fara drept de apel pe terenul echipei CSS Targoviste.

CITESTE SI: Stalpii si firele de curent pentru tramvaie, stratul de uzura pe carosabil si balustradele de protectie, ultimele lucrari la Podul Dragalina din Timisoara 

Dupa o prima repriza mai echilibrata, banatencele s-au impus categoric. A fost 7-0 (1-0), iar Fortuna urca momentan pe primul loc, pana la disputarea tuturor partidelor din etapa a IV-a si a restantelor.

Intalnirea disputata pe stadionul Alpan din Sotanga, „casa” celor de la Targoviste nu a avut practic istoric. Fetele pregatite de Florin Padurean si Andra Vela au dominat clar partida, chiar daca pana la pauza au marcat o singura data. Dupa revenirea de la vestiare, banatencele au inscris in nici zece minute de trei ori, astfel ca nu s-a mai pus decat problema scorului. Fortuna s-a impus cu 7-0 si a obtinut a treia victorie consectiva, dupa 4-1 la Baia Mare si 6-0 acasa cu Alexandria. „Zeitele” au pierdut doar un joc, in debutul campionatului, 0-3 cu Olimpia Cluj intr-o partida mai echilibrata decat o arata scorul.

In partida din aceasta runda golurile au fost marcate de sapte jucatoare, Cristina Codrescu, Adina Rognean, Claudia Bistrian, Nicoleta Deca, Larisa Grigore, Alexandra Lunca si Bianca Ienovan.

Campionatul se va intrerupe pentru a permite disputarea partidelor la nivel de reprezentative nationale, Fortuna urmand a juca spre mijlocul lui octombrie, acasa cu Luceafarul Filiasi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.