Accident teribil. Doi copii au ramas fara mama, dupa ce tatal s-a urcat beat la volan si a intrat cu masina intr-o casa

Groaznic accident pe un drum din vestul tarii. O femeie si-a pierdut viata, iar copiii ei, de 3 si 6 ani, si sotul au fost raniti. Barbatul s-a urcat beat la volan, a pierdut controlul volanului, iar masina in care se aflau s-a izbit violent de o casa.

CITESTE SI: A lasat un mesaj de adio si a plecat sa se sinucida. Cosmarul unor parinti din Timisoara care au cerut disperati ajutor la 112 

Accidentul s-a petrecut pe DN7, in Arad, in localitatea Odvos.

Intr-o curba periculoasa la stanga, din cauza consumului de alcool (0,84 mg./l. alcool pur in aerul exiprat) si a vitezei excesive si neadaptate conditiilor de drum(carosabil umed si ploaie), soferul de 44 de ani a pierdut controlul asupra autoturismului si a iesit de pe partea carosabila, oprindu-se intr-un imobil de pe marginea drumului”, au transmis politistii.

La randul lor, reprezentantii ISU Arad au precizat ca, in momentul sosirii echipajelor de interventie, au gasit patru victime, doi adulti incarcerati si doi minori, scosi din masina de localnici.

Minorii, in stare buna, au fost preluati de catre ambulanta SAJ si SMURD Barzava. Cei doi adulti, barbat si femeie, au fost extrasi din masina, din pacate femeia, inconstienta, in stop cardio-respirator nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare fiind declarata decedata”, a transmis ISU Arad.

Barbatul si copiii au ajuns raniti la spital. Femeia care a murit avea 36 de ani.

Politistii continua cercetarile pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.