Andreea Voica, Dumitru Teleaga Meka, Carmen Popovici Dumbrava si multi alti indragiti artisti, in spectacol la Timisoara, la inaugurarea targului de produse taranesti din Piata Traian. Intrarea e libera

TIMISOARA. Regal de folclor banatean, la inaugurarea celui mai nou targ din Timisoara.

CITESTE SI: Veselie mare la Timisoara. Muzica de fanfara va rasuna in oras la unul dintre cele mai asteptate festivaluri ale toamnei 

Deschiderea primului targ de produse traditionale taranesti din Piata Traian va fi marcata printr-un maraton de spectacole sustinute de cei mai indragiti interpreti de muzica populara.

Printre vedetele care vor urca pe scena se numara Andreea Voica, Dumitru Teleaga Meka, Carmen Popovici Dumbrava, Dumitru Stoicanescu si Doriana Talpes, iar cu totii vor fi acompaniati de Ansamblul Timisul.

Evenimentul va avea loc va avea loc in 12 septembrie, incepand cu ora 16.00.

https://www.facebook.com/PieteSATimisoara/videos/495182554381068/

Tot atunci va fi deschis targul de produse traditionale taranesti. Zece casute sunt instalate in Piata Traian, iar cumparatorii vor gasi aici paine, miere, produse traditionale mestesugaresti, produse din carne si branzeturi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.