Derby de Vest la handbal. SCM Poli Timisoara intalneste pe teren propriu Minaur Baia Mare

TIMISOARA. Doua dintre echipele de traditie din handbalul romanesc isi dau intalnire in Sala Constantin Jude pentru un derby in adevaratul sens al cuvantului. Poli si Minaur joaca joi, de la ora 18.

CITESTE SI: Podurile din cartierul Iosefin din Timisoara, in linie dreapta. Ce sanse sunt ca Dragalina sa se deschida traficului in prima zi de scoala

Daca banatenii au inceput cu stangul, esec in ultimul minut la Steaua, maramuresenii au invins vicecampioana Dobrogea Sud, astfel ca partida de joi are o insemnatate deosebita.

Avem mult de luptat in meciul cu Minaur, trebuie sa facem bine mai ales defensiva pentru a castiga acest meci, insa nu trebuie sa neglijam nici celelalte faze ale jocului. Trebuie sa arătăm acel caracter din startul partidei de Supercupa cu Dinamo si ultimele 20 de minute din meciul de campionat de la Steaua. Minaur este o echipa mai puternica decat anul trecut, cu Vojvodic, Cabut si Csepreghi foarte creativi si cu aruncari bune de la distanta. Lor li se adauga jucatori competitivi de pe extreme si de pe pivot”, a spus antrenorul timisorenilor Pero Milosevic înainte de joc.

Tehnicianul muntenegrean mai spera ca miercuri echipa sa se pregateasca in Sala Constantin Jude, dupa ce handbalistii banateni s-au pregatit toată vara la sala UVT, unde e o suprafata de joc diferita. De aceea, Milosevic doreste ca jucatorii lui sa se reacomodeze macar intr-o sedinta de pregatire cu aruncarile pe parchet.

La meciul Politehnica – Minaur au fost desemnaţi arbitrii clujeni Gabriel Badiu si Ioan Barbu, iar observator este bucuresteanul Horatiu Belu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.