Bravo! Zeci de voluntari transforma in culori o scoala din Timis. Surpriza mare pentru elevi. Foto

TIMIS. Forfota mare in curtea Scolii primare din satul Macedonia, din judetul Timis. Zeci de voluntari de la Look Inside, din Timisoara, dar si altii din Ciacova sau Macedonia, au pus mana de la mana si timp de o zi vor transforma total scoala din sat.

CITESTE SI: Vom avea o noua substatie de Ambulanta la Timisoara. De unde vor pleca salvarile in scurt timp

Proiectul se numeste „Scoala in culori” si peste 60 de voluntari participa la transformarea unitatii de invatamant. Peretii cladirii vor fi pictati cu fluturi sau omizi, pe jos va fi desenat un sotron, va fi amenajat un teren de fotbal si baschet si vor fi instalate si doua tobogane.

Este vorba de un proiect al Look Inside, ei sunt prietenii nostri, am avut impreuna si alte activitati de-a lungul timpului si acum ne-am propus ca impreuna sa transformam o scoala„, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, profesorul Florin Giurgiu, unul dintre dascalii voluntari care s-a implicat in acest proiect si care a schimbat, pentru o zi, stiloul de profesor cu pensula de vopsea.

Surprizele pentru copiii din Macedonia nu se vor opri aici, dupa-amiaza elevii care invata la Scoala primara din sat sunt chemati in curtea institutiei de invatamant unde vor primi cate un ghiozdan echipat cu rechizite din partea celor care le trasforma scoala.

Acesta este prima actiune care are loc sub coordonarea noii echipe de conducere a scolii ciacovene, iar voluntarii sunt sprijiniti cu toate cele necesare de directorul Petrisor – Dorin Treta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.