Pas important pentru reabilitarea cinematografului Timis. Cand vedem planurile

TIMISOARA. La doua saptamani dupa ce se anunta incheierea licitatiei pentru proiectarea noului cinema Fratelia, primaria a finalizat o noua licitatie pentru proiectare.

CITESTE SI: Au explodat chiriile la Timisoara. Cu cat au crescut inchirierile de apartamente si unde sunt cele mai ieftine

Sala Timis este inchisa de ani buni, iar pana in urma cu ceva timp aici a functionat si un club. Deocamdata, a fost finalizata doar licitatia pentru proiect, iar municipalitatea a avut de ales dintre sase firme ofertante. Castigatorul are acum 6 luni la dispozitie sa prezinte proiectul pentru noul Cinema Timis.

A fost finalizata procedura de licitatie deschisa pentru servicii de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectantului pentru realizarea obiectivului de investitii „DALI + PT Reabilitare imobil Cinematograf Timis. Valoare estimata este de 341.937.50 lei fara TVA. Initial au fost depuse 6 oferte. In urma analizarii ofertelor, ofertantul castigator este SC Archi Studio SRL cu pretul de 251.600 lei fara TVA. Durata contractului in ceea ce priveste serviciile de proiectare este de 180 de zile, dar durata totala care include si servicii de asistenta este pana la receptia finala a obiectivului„, transmit reprezentantii primariei.

CITESTE SI: Timisoara va avea cinematograf de arta in centrul orasului 

Pe langa cinematograful Timis, Primaria Timisoara a prezentat la jumatatea lunii mai planurile pentru noul cinema Studio, care va avea doua sali de proiectie in loc de una, iar pe acoperisul cladirii se vor putea prezenta filme in aer liber.

CITESTE SI: Transformarea uimitoare a unuia dintre cinematografele din Timisoara. Doua sali de proiectie in loc de una si cinema in aer liber. Foto si video 

Primaria isi doreste ca pana in anul 2021, toate vechile cinematografe ale Timisoarei sa fie functionale, dupa ce salile Dacia, Victoria, Arta, Freidorf, Unirea, Timis si Fratelia au fost preluate de la RADEF.

Municipalitatea vrea sa renoveze si cladirea cinematografului Capitol, dar si Gradina de Vara, iar aici isi va desfasura in continuare activitatea Filarmonica Banatul.

CITESTE SI: Schimbarea fabuloasa de care va avea parte Filarmonica Banatul din Timisoara. Foto si video

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.