Prezenta numeroasa la Raliul organizat in premiera la Becicherec. Vezi castigatorii

TIMIS. Premiera automobilistica de la Becicherecu Mic, prima runda judeteana de viteza tinuta aici, a fost o reusita deplina, asa cum s-a si promis dealtfel, prestatia concurentilor pe traseul deosebit de spectaculos a fost aplaudata la scena deschisa de numerosul public prezent.

CITESTE SI: Antrenorul handbalistilor de la SCM Poli Timisoara trage un semn de alarma inainte de Supercupa: ‘Meritam mai mult respect’

Surprize mari insa nu au fost in clasament, clasa 2 fiind castigata de favoritul Marius Giurisici-Honda Civic, iar clasa 3 si driftul de Sergiu Tirla-BmwE36. Cunoscutul trainer Alin Lapadusa-Subaru Impreza de la ProMotorSport Academy a avut o evolutie de manual, ocupand locul 2 la clasa 3, podiumul clasei 3 fiind incheiat dupa o serie de alternante ghinion-noroc de Sorin Mihoc, caruia i s-a defectat automobilul de concurs de clasa 3, Renault Clio, dar printr-un gest fair-play, Marius Giurisici i-a oferit masina sa de concurs de clasa 1,pentru a puncta in clasament,lucru aprobat de Comisarii de sportivi ai cursei.

In schimb evolutiile pilotilor mai noi au fost apreciate de toti cunoscatorii sportului cu motor, fiind felicitati inclusiv de pilotii cu experienta. Mihai Florea-Vw Polo a castigat clasa 1, Alexandru Balan-Bmw E36 locul 2 la drift, iar Adrian Neagoe-Vw Golf VR6 continua seria evolutiilor bune si doar o conjuctura nefavorabila despartindu-l de podium, fiind insa premiat de organizatori cu “Premiul de Excelenta” pentru parcursul bun.

Clasa Eco-Karturilor electrice a fost castigata de micutul Adan Dahwa, care paseste astfel cu dreptul in sportul cu motor. Echipa ACS Dumbravita a invins la ambele sectiuni, karting si automobilism. Ceea ce i-a bucurat cel mai mult pe organizatori a fost prezenta numeroasa a copiilor din Becicherec la promotia de Eco-karting, nu mai putin de 53 evoluand pe traseul special amenajat pentru ei, bucurandu-se de premiile si surprizele oferite de sponsori.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ai gresit campionatul, baiatul meu… Prezenta numeroasa, mai multi arbitri decat concurenti. Campionul iar singur la clasa ?