Dublu esec cu Bucurestiul. ASU Politehnica Timisoara, surpriza neplacuta in etapa a treia din liga secunda la fotbal

TIMISOARA. Dezamagitor. Favoriti inainte de meci, datori suporterilor – e adevarat din ce in ce mai putini fani la stadion – dupa meci. Este povestea pe scurt a partidei dintre ASU Politehnica si Daco-Getica Bucuresti incheiata cu un rezultat surprinzator, 0-1.

CITESTE SI: Cupa Politehnica ramane la Timisoara. Victorie la scor pentru violeti in finala mare 

Chiar daca au pierdut prima runda, 0-1 acasa cu Mioveniul, alb-violetii erau optimisti si increzatori, dupa succesul de la Targu Jiu, 3-0 si erau favoriti in fata unei echipe ce a pierdut ambele jocuri disputate si care nu a reusit nici sa inscrie pana acum.

In teren, situatia a fost alta, iar gazdele s-au bazat mai mult pe forta fizica si fazele fixe, in timp ce oaspetii s-au aparat compact, s-au dublat bine si au incercat un joc colectiv in jumatatea adversa. La pauza 0-0, insa cu un plus pentru vizitatori. Polistii au fortat parca mai mult in partea secunda, dar fazele lor se pierdeau in ultima „treime”, inexactitatea si lipsa de clarviziune fiind de vina pentru ratari. Daco Getica a lovit in minutul 60 dupa o faza ciudata. Oaspetii au primit usor o indirecta, Raducan a tras pe poarta de la mare distanta, Murariu – foarte bun in prima parte, a respins in fata balonul, iar Prodan, fiul regretatului Didi, a indeplinit o simpla formalitate, 0-1.

Pe final, s-a jucat mai mult in careul vizitatorilor, iar experiemntatii Scutaru si Mera au si marcat, insa golurile au fost anulate pentru hent, respectiv ofsaid.

Per total evolutie dezamagitoare si un scor pe masura, iar pentru Politehnica se anunta vremuri grele… Astazi ambele echipe din capitala Banatului au fost invinse de doua reprezentante modeste ale Bucurestiului, dupa ce dimineata, Metaloglobus invingea Ripensia cu 3-0.

ASU Politehnica: R. Murariu – Jurj, Mera (c), Scutaru, Chereches – Schieb (Ad. Ungureanu 66′), Bg. Vasile, A. Ignea, S. Lupu (Dros 46′) – Pitigoi (F. Trip 46′), Axente
Antrenor: Cosmin Petruescu

Daco-Getica Bucuresti: Began – Stancu, Putanu, Prodan, Jica – Iani – Tudorica (c), Gheorghe (Alin Stoica 82′), Neacsu (Obreja 90+2′) – R. Stanescu – Raducan (Epure 85′).
Antrenor principal: Sorin Bucuroaia

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Desfiintati deseul asta de echipa,cine fras e curios in orasul asta de clona psd-ului?