Elita ciclismului mondial se aduna in acest final de saptamana la doi pasi de Timisoara

TIMIS. O competitie ciclista devenita deja traditie are loc in acest final de saptamana in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: SCM Politehnica Timisoara pregateste un sezon memorabil cu un turneu pe masura 

Editia a IV-a a Herneacova XCO se va desfasura in weekend in padurea de pe Domeniul Herneacova.

Pentru prima data in Romania, la startul competiției din clasa C1 a disciplinei Cross Country Olimpic se vor alinia sportivi si echipe nationale din elita mondiala a acestei discipline. Ciclisti precum Ilias Periklis, campion mondial in 2012, Sessler Guy, campionul national al Israelului, Kozlovskyy Volodymyr, campionul national al Ucrainei, Kurkcu Esra, campioana nationala a Turciei si „nationalele” din Cehia, Grecia, Israel, Slovacia, Turcia, Ucraina, Ungaria, se vor intrece alaturi cei mai buni romani pentru a acumula punctajul necesar calificarii la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Intrecerea va debuta sambata, 17 august, de la ora 15.00.

Duminica, 18 august, de la ora 9:30 pe acelasi traseu special amenajat si deosebit de spectaculos se va desfasura etapa a patra din Cupa Nationala a Romaniei la copii, la Cross Country Olimpic in cadrul careia vor concura cei mai buni sportivi romani cu varste cuprinse intre 5-14 ani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.