Vino sa vezi Cerbul de Aur din Shopping City Timisoara si castiga invitatii duble la festival

In perioada 5-11 august, Cerbul de Aur organizeaza concursul “Priveste Cerbul” la Shopping City Timisoara. Participantii pot castiga 6 invitatii duble pentru una din Serile Festivalului Cerbul de Aur 2019, din perioada 22 – 25  august 2019 din Brașov. Pentru inscrierea in concurs, participantii trebuie sa incarce o fotografie cu Cerbul de Aur, situat in zona magazinului Stradivarius, pe retelele lor de socializare Facebook sau Instagram, cu mesajul „Vino la Cerbul de Aur 2019” și folosind hashtag-ul #cerbuldeaur2019, adaugand apoi link-ul fotografiei in sectiunea de comentarii la postarea dedicata a concursului de pe pagina de Facebook Cerbul de Aur – Golden Stag https://www.facebook.com/CerbulDeAur.ro/.

Pentru regulamentul concursului accesati site-ul: http://cerbuldeaur.ro/2019/priveste-cerbul.html

Cerbul de Aur este primul şi cel mai mare festival internaţional de interpretare din România. Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018, la aniversarea celor 50 de ani de la debut. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Brașov.

De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow, James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger şi mulţi alţii.

Mai multe detalii despre evenimentele organizate de Shopping City Timisoara puteti descoperi pe site-ul www.shoppingcitytm.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.