Accident in intersectie, la Timisoara. 3 masini implicate, oameni raniti. Foto

TIMISOARA. Accident, miercuri la orele pranzului, intr-o intersectie aglomerata din Timisoara. Doua autoturisme si un microbuz s-au ciocnit, iar doi oameni, o tanara si un copil, aflati in masini, au fost raniti.

CITESTE SI: Loredana, Vunk, Phoenix si multi altii. Concerte cu vedete si trupe de top, retragere cu torte si ateliere mestesugaresti, de Ziua Timisoarei. Programul complet 

Accidentul s-a petrecut in intersectia Pop de Basesti cu B-dul Garii, din pricina unei neacordari de prioritate.

Traficul a fost dat peste cap, iar la fata locului au intervenit rapid pompierii, echipaje ale Ambulantei si politisti.

Un barbat in varsta de 43 de ani a condus o autoutilitara dinspre strada Garii catre strada Gheorghe Baritiu, iar, la intersectia cu strada Pop de Basesti, a efectuat virajul la stanga si nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula regulamentar din partea dreapta, condus de un barbat de 48, intrand in coliziune cu acesta. In urma impactului, au rezultat doua victime, respectiv un minor in varsta de 13 ani si o tanara in varsta de 28 de ani, pasageri in autoturismul condus de barbatul de 48 de ani. Autoturismul condus de barbatul in varsta de 48 de ani a fost proiectat intr-un altul ce se afla stationat. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alexandra Petrovici, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Ranitii au fost transportati la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim!

 

 

 

 

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.