ACS Poli Timisoara striga adunarea. Ramane de vazut in ce liga va juca

TIMISOARA. Fosta prim-divizionara ACS Poli, care in primavara a retrogradat si din liga secunda se pregateste de reunire. Echipa va avea un nou staff tehnic, dupa ce Valeriu Rachita a plecat de la club odata cu incheierea sezonului.

CITESTE SI: 3 medii de 10 curat la Bacalaureat in Timisoara si judet. Cine sunt copiii cu nota maxima la BAC

Reunirea echipei noastre in vederea pregatirii noului sezon este programata pentru miercuri, 10 iulie, ora 10, in complexul ”Adrian Stoicov”. Staff-ul tehnic va fi constituit din Petre Vlatanescu (antrenor principal), Sorin Vlaicu si Adrian Savoiu (antrenori secunzi)„, este anuntul clubului alb-violet.

Toti trei sunt jucatori de legenda ai „adevaratei” Poli, iar in ultimele sezoane au mai avut legatura cu clubul ACS, fie din postura de antrenori interimari la echipa mare, sau antrenori la grupele de juniori.

In alta ordine de idei, Adunarea generala a membrilor asociati de la ACS Poli a luat act de demisia lui Radu Birlica si a desemnat un nou administrator special al clubului, pe directorul de licentiere Petru Musat.

Gruparea banateana se confrunta in continuare cu probleme si este sub observare pentru a vedea daca respecta insolventa.

ACS Poli poate sa se inscrie in Liga a 3-a, dar ramane de vazut daca clubul va alege acest drum, sau isi va da restart din campionatele judetene organizate de AJF Timis.

sursa foto: argesulonline.ro, romaniansoccer.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.