BMW si Nissan, cumparate la preturi suspect de mici, oprite in frontiera. Ce-au povestit soferii

TIMISOARA. Masini cautate de autoritati in Marea Britanie si Italia, unde fusesera date drept furate, au fost descoperite la frontiera.

CITESTE SI: Invazie de serpi in Timis. Oamenii s-au trezit cu ei in case si gospodarii. Apelul unui primar 

Unul dintre autoturisme, un Nissan, condus de un sofer de 36 de ani, a fost oprit in Punctul de Trecere Frontiera Naidas, din caras Severin.

Politistii au facut verificari si au remarcat imediat alerta din sistem, astfel ca i-au oprit soferului drumul.

Masina era cautata de oamenii legii din Marea Britanie. Cand l-au luat la intrebari, tanarul de la volan a sustinut ca habar n-avea ca autoturismul era furat si a spus ca l-a cumparat cu 7.000 de euro de la un necunoscut.

Cateva ore mai tarziu, la Punctul de Trecere Frontiera Foeni, un BMW condus de un tanar de 33 de ani le-a ridicat suspiciuni politistilor. Acesta figura furat in Italia.

Soferul a sustinut ca a cumparat masina de la cineva din Timisoara cu 4.500 de euro si ca nu stia ca autoturismul era cautat in strainatate.

Cele doua masini au fost indisponibilizate de politisti, iar soferii sunt cercetati pentru tainuire.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.