Se fac angajari la Spitalul Militar din Timisoara. Posturile scoase la concurs

TIMISOARA. Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu” din Timisoara face angajari atat pentru personal medical, cat si in domeniul constructiilor.

CITESTE SI: 22 de medii de 10 curat la Evaluarea Nationala in Timisoara si in judet. De la ce scoala au fost cele mai multe note maxime 

Astfel, va fi organizat concurs pentru ocuparea, pe perioada nedeterminata, a functiei de sef birou gr. I in cadrul Biroului tehnic-cazarmare. Este nevoie de diploma de licenta in domeniul constructiilor. Data limita de depunere a dosarelor este 3 iulie.

La Spitalul Militar din Timisoara mai sunt disponibile: 2 posturi de asistent medical, functii de executie, studii postliceale, durata nedeterminata, in Terapia intensiva din Sectia anestezie si terapie intensiva; 1 post de infirmiera debutant, functie de executie, studii generale, durata nedeterminata, in departamentul Personal auxiliar sanitar din Sectia clinica medicina interna; 2 posturi de ingrijitoare, functii de executie, studii generale, durata nedeterminata, in departamentul Personal auxiliar sanitar din Sectia clinica medicina interna; 1 post de muncitor calificat III, specialitatea instalator, functie de executie, studii generale, durata nedeterminata, la Formatia intretinere cladiri si instalatii-Administrativ; 1 post de ingrijitor, functie de executie, studii generale, durata nedeterminata, in sectia Deservire-Administrativ.

Si pentru aceste posturi data limita de depunere a dosarelor este 3 iulie, ora 15.00.

Mai multe detalii, AICI!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.