Din dragoste pentru natura. Firma din Timisoara, parte a unei ample actiuni de ecologizare pe malurile raurilor si lacurilor din judet, pusa la cale impreuna cu angajatii de la Ape

TIMISOARA. Ploile cazute din belsug in ultima vreme si temperaturile ridicate au dus la o adevarata explozie a vegetatiei pe malurile apelor, iar dincolo de buruieni si stufaris, viitourile au adus cantitati impresionante de gunoaie.

Angajatii de la Apele Banat au demarat actiuni de igienizare pe raurile Bega, Timis, pe acumularile Dumbravita, Murani, Pischia sau Surduc.

Intr-o actiune ecologica, celor de la Apele Banat li s-au alaturat si angajatii firmei Euroinstal, care de 20 de ani transforma casele timisorenilor, si nu numai, in cele mai primitoare camine.

Din dragoste pentru natura, acestia au adunat peste 5,5 tone de deseuri.

Suntem bucurosi sa participam la asemenea actiuni civice, care vizeaza igienizari de ape, mai cu seama ca in acest week-end se sarbatoreste Zilele Lacului Surduc. Toti dorim ape curate si maluri curate unde sa ne putem relaxa in voie. Cu acest prilej, mai fac un apel catre populatie: nu mai aruncati /depozitati gunoiul pe ape sau in jurul apelor, in locuri neamenajate. Pentru aceste gunoaie apa va deveni un mijloc de transport care va polua alte regiuni. Fiti implicati si vigilenti, ca sa pastram curatenia apelor, oriunde ne-am afla”, a spus Titu Bojin, directorul ABA Banat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.