Mai multe strazi din Timisoara vor fi inchise traficului rutier

TIMISOARA. Primaria Timisoara anunta ca vor fi inchise, temporar, mai multe strazi, pentru desfasurarea unei parade moto, a aunui cros, dar si din cauz aunor lucrari de reparatii.

CITESTE SI: Pica tencuiala, vine si amenda. Zeci de mii de lei scot din buzunare cei care si-au lasat cladirile in paragina la Timisoara

Astfel, pentru executarea lucrarilor de reparatii pe Calea Martirilor, sectorul dintre str. Surorile Martir Caceu si bd. Liviu Rebreanu, in data de 11 mai 2019, in intervalul orar 7-16 va fi inchisa circulatia rutiera.

Pentru definitivarea lucrarilor de asfaltare pe strada Frederic Mistral, in data de 11 mai 2019, va fi inchisa circulatia rutiera, in intervalul orar 7,30-17,30.

In vederea organizarii campaniei de atentionare a soferilor fata de prezenta in trafic a motociclistilor,“ Atentie la motociclisti!”, in data de 11 mai 2019, incepand cu ora 12 va fi inchisa temporar circulatia rutiera pentru a se desfasura parada moto pe urmatorul traseu: parcarea publica din zona strandului Heaven(strada de legatura dintre str. Cerna si bd. Liviu Rebreanu)-bd. Liviu Rebreanu, Calea Sagului-Piata Iuliu Maniu-bd. Iuliu Maniu-str. Garii-bd. Republicii-str. Sf. Ioan-str. Gheorghe Dima-Piata Marasti-str. Oituz-Piata Ionel I. C. Bratianu(Punctele Cardinale)- bd. Take Ionescu-str. Simion Barnutiu-Calea Dorobantilor.

In data de 12 mai 2019, vor fi luate masuri de inchidere temporara a circulatiei rutiere in vederea organizarii evenimentului “Crosul firmelor”, editia a XV-a, incepand cu ora 9. Proba de alergare de 4,6 km si cea de ciclism vor fi pe traseul: Hotel NH (str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi, bd. Corneliu Coposu- pasaj Michelangelo- bd. Vasile Parvan- bd. Mihai Viteazul- intoarcere la intersectia cu str. Sf. Rozalia, retur pana la intersectia Pestalozzi-Stefan cel Mare (Fabrica de bere). Proba de alergare de 2,5 km: Hotel NH (str. J.H. Pestalozzi) – str. J.H. Pestalozzi- bd. Corneliu Coposu- pasaj Michelangelo- intoarcere pe bd. Vasile Parvan. Proba de alergare copii: : Hotel NH (str. J.H. Pestalozzi)- str. J.H. Pestalozzi, intoarcere la fantana arteziana, pana la Facultatea de Chimie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.