Cantina mobila pentru batranii singuri tintuiti la pat. Zeci de oameni din Timisoara vor primi gratuit o masa calda, acasa

TIMISOARA. Zeci de batrani vor primi o masa calda, acasa, in fiecare zi, iar altii vor primi ingrijire la domiciliu, in mod gratuit, la Timisoara.

CITESTE SI: Parada militara, teatru de papusi, expozitie de caricaturi si concerte cu Kadebostany, Voltaj si Alexandra Mitroi de Ziua Europei, la Timisoara 

O cantina sociala mobila va ajunge la nu mai putin de 50 de batrani tinutuiti la pat de boli, care nu au apartinatori si nici posibilitatea de a-si gati singuri. Asta dupa ce directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei va semna un contract cu finantare europeana. In cadrul aceluiasi proiect, 20 de oameni vor beneficia de ingrijire la domiciliu, in timp ce alte 55 de persoane isi vor putea petrece timpul intr-un nou centru de socializare. De asemenea, zeci de batrani vor putea face recuperare intr-un centru de asistenta.

Contractul de finantare pentru proiect urmeaza sa fie semnat in cursul lunii mai si se va derula pana in 2022. Valoarea este de aproximativ 600.000 de euro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.