6 grade la Timisoara. Se asteapta un val de aer polar. Cand loveste? Anuntul meteorologilor

TIMISOARA. Vesti neplacute de la meteorologi pentru urmatoarele zile. Se va instala frigul in vestul tarii, iar la Timisoara temperaturile vor cobori dramatic. Vor fi dimineti si cu 6 grade Celsius si zile cu o maxima de 12 grade.

Un val de aer polar, venit din nordul Rusiei, va lovi Europa incepand din 3 mai. Frigul va afecta regiunile din vestul Romaniei, pentru inceput, iar apoi se va extinde in aproape toata tara.

La Timisoara, in weekend vremea va fi schimbatoare, cu cer mai mult noros si o maxima termica de 22 de grade.

Inca de duminica se asteapta ploi si incepe sa se raceasca insemnat, astfel ca luni si marti vor fi doar 6 grade in zori, iar la orele amiezii, mercurul din termometre nu va trece de valoarea de 12 grade Celsius.

Abia de miercuri incepe sa se incalzeasca usor, pana la 18 grade, iar joi si vineri va ploua. Nu vor fi mai mult de 20 de grade insa la orele pranzului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.