Grindina cat vezi cu ochii, in Timis. Localnicii: Nu s-a mai intamplat asa ceva de ani de zile

TIMIS. Localnicii spun ca n-au mai vazut asa ceva de ani de zile. Intinderi nesfarsite de grindina in estul Timisului au fost surprinse in ultimele zile, cand furtunile si-au facut de cap in zona, iar judetul s-a tot aflat sub avertizare de fenomene meteo periculoase.

CITESTE SI: Incendiu la o fabrica din Timisoara. Peste 400 de muncitori au fost evacuati 

Mai multe imagini au fost dezvaluite de colegii de la lugojinfo.ro si infatiseaza ogoare si gradini acoperite de un strat gros si consistent de gheata ce te duce cu gandul la un peisaj desprins din plina iarna.

In numai cateva minute, strazile din mai multe sate au fost acoperite cu bucati de gheata de la marimea uui bob de mazare si pana la dimensiunea unei nuci.

Din fericire nu au fost pagube mari. A fost gheata cam peste tot de o puteai lua cu lopata. A fost un nor care a acoperit Farasestiul, Tomestiul, Romanestiul. Nu au fost pagube pentru ca pe camp nu sunt rasarite inca plantele”, a declarat pentru Lugoj Info.ro, Costel Medelean, primarul comunei Tomesti.

Dupa ce sambata, zona Timisoarei a fost maturata de o vijelie cacre a luat pe sus acoperisuri si a pus la pamant copaci, in a treia zi de Pasti, Timisul se afla iarasi sub avertizare Cod Galben de vant si ploaie torentiala.

FOTO: lugojinfo.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.