Accident langa piata, la Timisoara, in timpul cumparaturilor de Pasti

TIMISOARA. Necaz mare pe capul unor soferi, chiar inainte de Pasti. Acestia si-au izbit masinile sambata la pranz in intersectia de langa Piata Badea Cartan, iar circulatia in zona a fost data peste cap.

De vina a fost neatentia unuia dintre soferi, in conditiile in care in zona e aglomeratie mare, pentru ca multi timisoreni dornici sa aiba legume proaspete pe masa de sarbatoare au lasat pe ultima suta de metri cumparaturile in Piata Badea Cartan.

4 oameni, 3 adulti si un copil, au fost in cele doua masini implicate in accident, insa din fericire nimeni nu a fost ranit grav. Echipajele medicale sosite la fata locului au acordat totusi ingrijiri pentru doi dintre ei. Nimeni nu a ajuns la spital, insa autoturismele vor merge la service dupa sarbatori.

Pompierii au sosit de urgenta, pentru a acorda primul ajutor si a se asigura ca masinile lovite nu iau foc.

Foto: INFO TRAFIC jud. TIMIȘ

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.