A fost crima. Verdictul medicilor legisti in privinta tinerei gasita moarta intr-o padure din Banat. Politistii sunt in alerta

Medicii legisti au dat verdictul in urma autopsiei. Tanara de 29 de ani gasita moarta in padure, nu departe de Resita a fost ucisa. Avea o rana la cap.

CITESTE SI: Tragedie inainte de sarbatori. O femeie s-a aruncat de la etajul 10 

Din datele si probele existente la acest moment, rezulta ca victimei S.A.C i-a fost suprimata viaţa si in prezent se fac cercetari in vederea identificarii autorului/autorilor faptei penale“, transmit procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Caras-Severin, citati de argument-cs.ro.

Femeia a fost gasita luni, la 3 kilometri la iesirea in Resita dinspre Secu, pe un drum forestier. Era intinsa pe pamant, in apropierea masinii sale.

Tanara locuia cu fratele si cu parintii sai in Italia si venise in vizita la rude de Pasti. Neamurile au fost cele care au si sesizat disparitia fetei in urma cu cateva zile.

Politistii sunt in alerta si incearca acum sa dea de urma criminalului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.