Uniti sub Tricolor prin Sanatate. Medicii de la Spitalul Militar din Timisoara pornesc o noua campanie de consultatii gratuite

TIMISOARA. Prima caravana medicala organizata de Spitalul Militar Timisoara anul acesta va poposi in judetul Arad. Uniti sub Tricolor prin Sanatate, medicii pornesc din nou la drum, pentru a oferi consultatii gratuite oamenilor.

Anul acesta, prima oprire a medicilor va fi in localitatea aradeana Hasmas, in sambata Floriilor, cand locuitorii sunt asteptati intre orele 11.00 si 18.00 la caminul cultural, pentru a fi consultati de catre echipa medicala a Spitalului Militar Timisoara.

Vor putea fi facute investigatii de cardiologie, O.R.L., pneumologie, dermatologie, oftalmologie, interne, chirurgie, ortopedie, gastroenterologie, psihologie clinica, neurologie si stomatologie.

In plus, medicii de la Centrul de Primiri Urgente al Spitalului Militar vor face si o demonstratie de acordare a primului ajutor, iar ambulanta mobila se va deplasa si la persoanele imobilizate, pentru consultatii la domiciliu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.