Noua ‘achizitie’, Roxana Iliescu, prezentata oficial la Pro Romania. Ce rol va avea in cadrul partidului

TIMISOARA. Sezonul transferurilor in politica e in toi. Pro Romania a prezentat-o oficial pe Roxana Iliescu, proaspat intrata in randurile filialei Timis. Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean a devenit membru cu drepturi depline si va pune umarul la un rezultat cat mai bun al partidului pentru alegerile europarlamentare.

CITESTE SI: Spargator de case, disparut cu bunuri de 5500 de euro dintr-o locuinta din Timisoara 

Roxana Iliescu a semnat adeziunea la Pro Romania si a fost prezentata miercuri de deputatul Adrian Pau si de primarul de Varias, Nicusor Birau.

Sunt un simplu membru. Nu am discutat despre functii. Important, in perioada imediat urmatoare, e sa consolidam aceasta echipa. Nu mi s-a propus nicio functie si nici nu am vizat ocuparea vreuneia la acest moment. Trebuie doar sa consolidam echipa si sa scoatem un scor bun…Am de gand sa contribui cu tot ce pot atat pe municipiul Timisoara, cat si in judet. In scurta experienta politica nu m-am dat in laturi sa construiesc si spun ca am construt bine si am obtinut in cele 3 campanii electorale pe care le-am condus in calitate de lider scoruri foarte bune, peste media partidului„, a spus Roxana Iliescu.

Roxana Iliescu va prelua fraiele organizatiei Pro Romania Timisoara.

Am vorbit cu Nicusor Birau si am vrut sa ii facem o surpriza Roxanei Iliescu astazi. Ne-am gandit sa ii propunem sa coordoneze organizatia municipala a Pro Romania Timisoara. O lasam sa se gandeasca. Nu este un lucru foarte usor de realizat, dar avand in vedere experienta politica si administrativa, am convingerea ca se va descurca. Consideram ca puteti face fata… Avand in vedere ca ati impus un deputat in Parlamentul Romania, asta asteptam si la noi, sa mai impuneti minim un deputat si cred ca se va realiza„, a spus Adrian Pau.

Va reamintim, Roxana Iliescu a fost data afara din PMP Timis, in urma cu un an, dupa un conflict cu presedintele Cornel Samartinean.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ai vorbit tu cu nicusor birau? Bai dar e partidul tau? Dar coordonatorul de pana acum a facut munca degeaba? Dar cine esti tu bai de vii si pui tu asa pe cine te taie capul in ce functie vrei tu?

  2. Ce tupeu ordinar! Pe cine o sa mai pui coordonator si pe unde? Pe cine mai scoti din joben asa de cspul tau? Eu zic sa aduci toata filiala pmp la pro romania. Ce zici ? Te bagi?

  3. ..are si un nume parca predestinat…

  4. O alta tanara „sperantza” se dovedeshte o traseista …politic vorbind.