Razie in Timis. Politistii au dat amenzi de peste 70.000 de lei

TIMISOARA. Razie de proportii a politistilor in zona orasului Sannicolau Mare din judetul Timis si in localitatile din jur. Au fost aplicate 135 de amenzi in valoare de peste 70.000 de lei.

CITESTE SI: Pompierul cuprins de flacari in timp ce stingea un incendiu, transferat la Viena. Centrul de Mari Arsi de la Timisoara zace nefolosit de 3 ani, dupa ce Ministerul Sanatatii a tot ratat licitatiile pentru aparatura. Video 

La razie au participat politisti de la ordine publica, rutiera, investigare a criminalitatii economice, politistii specializati in arme, explozivi si substante periculoase si reprezentanti ai Inspectoratului Pentru Situatii de Urgenta Timis, Inspectoratului Teritorial de Munca Timis, ai Directiei de Sanatate Publica, Directiei Sanitar Veterinara, precum si ai Garzii de Mediu.

Au fost verificate magazinele si personalul angajat, s-a verificat daca sunt persoane urmarite penal, daca sunt persoane predispuse la comiterea de infractiuni sau care conduc autovehicule cu incalcarea legislatiei rutiere.

CITESTE SI: Surpriza totala. Ar putea deveni pietonala Piata Consiliul Europei din Timisoara. Pe unde vor circula soferii 

Au fost controlate 11 unitati comerciale, 18 producatori agricoli si 3 sisteme de paza, politistii legitimand 480 de persoane si controland 251 de autovehicule.

In urma actiunilor, politistii au constat patru fapte de natura penala si au aplicat 135 de amenzi. Valoarea totala a sanctiunilor aplicate fiind de 70.860 de lei.

La razie au participat 52 de politisti cu 17 autospeciale de Politie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.