Accident in lant la intrare in Timisoara. 4 raniti, intre care si un copil. Soferul vinovat era beat

TIMISOARA. Accident de circulatie la iesirea din Timisoara spre Giroc, marti dupa-amiaza. 3 masini s-au izbit, iar 4 oameni au fost raniti, intre care si un copil de 11 ani.

CITESTE SI: Pentru unii muma, pentru altii ciuma. Seful Politiei Locale scapa nepedepsit, desi a ignorat ordinul primarului Nicolae Robu. Altii au platit cu functia 

De vina a fost un sofer beat care nu a pastrat distanta regulamentara, a lovit o masina din fata lui si a proiectat-o intr-o alta.

Rantitii din cele trei masini au fost preluati de ambulante si transportati la spital pentru ingrijiri si investigatii.

Traficul la intrarea in Timisoara a fost dat peste cap.

Un autoturism care circula pe Calea Timisoarei, dinspre Giroc inspre Calea Martirilor din Timisoara, condus de un barbat de 53 de ani nu a pastrat distanta regulamentara fata de autoturismul care circula regulamentar in fata sa condus de o femeie de 39 de ani care ulterior a fost proiectata in alta masina din in fata ei, condusa de un tanar de 29 de ani. Au fost raniti soferul care a produs accidentul, femeia aflata la volan in a doua masina, fiul ei in varsta de 11 ani si o femeie de 64 de ani, pasager in acelasi autoturism”, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Soferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1,05 la mie in aerul expirat. Se va alege cu dosar penal pentru ca s-a urcat beat la volan, dar si  pentru vatamare corporala.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.