Varsare de sange pentru avere. Crima intre frati gemeni

Rafuiala pentru avere, sfarsita in sange intr-o localitate din vestul tarii. Doi frati de 51 de ani au mostenit casa parinteasca si nu s-au putut intelege in privinta unei drepte imparteli.

CITESTE SI: Operatiune contra cronometru pentru salvarea unor caini prabusiti intr-un canal cu reziduuri, la Timisoara. Foto 

S-a intamplat in Valea Soimosului, care apartine de orasul aradean Lipova, unde dupa decesul parintilor, doi frati, gemeni, de 51 de ani, au mostenit gospodaria.

S-au certat aprig, iar unuia furia i-a intunecat mintile. A insfacat un cutit si l-a injunghiat pe celalalt in piept, apoi a fugit.

Vecinii au fost cei care au dat alarma, iar un echipaj SMURD l-a preluat pe ranit. Din pacate, acesta si-a dat ultima suflare in bratele paramedicilor.

Politistii au reusit sa-l prinda repede pe atacator si il cerceteaza acum pentru omor, noteaza specialarad.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.