‘Opreste, ca naste’. Puiul de om venit pe lume in bratele pompierilor

Misiune speciala pentru trei pompieri din Arad in miez de noapte. Solicitati sa transporte de urgenta o gravida spre Maternitate, angajatii Detasamentului Ineu s-au vazut nevoiti sa participe la miracolul nasterii in autoutilitara SMURD.

CITESTE SI: Au plantat fapte bune pe vreme rea. Ploaia n-a reusit sa opreasca 1.500 de voluntari care au impadurit un deal, nu departe de Timisoara 

Paramedicii echipajului Garzii de Interventie 2 Chisineu Cris au preluat putin dupa miezul noptii pacienta de 37 de ani si au pornit spre Arad. N-au apucat sa faca nici jumatate de kilometru ca paramedicul ce monitoriza gravida in masina a spus: ‘Opreste, ca naste!’

Imediat, pompierii au solicitat ajutorul unei ambulante, insa pana la sosirea salvarii, acestia au ajutat-o pe mamica sa nasca.

Plt adj Sebastian Ciucur, plt maj Faur Sergiu si plt maj Coroban Florin au urmat intocmai procedurile medicale si au adus pe lume un baietel perfect sanatos.

Micutul si mama au fost mai apoi predati echiajului Ambulantei de la Ineu care i-a condus la Maternitate.

Cei trei pompieri s-au intors in unitate emotionati si fericiti ca au putut da o mana de ajutor la nasterea bebelusului caruia i-au urat viata lunga si plina de noroc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.