A picat Facebook-ul in Romania. Motivele pentru care reteaua nu functioneaza, anuntate de companie

Cea mai mare retea de socializare din lume, Facebook, nu a putut fi folosita, pret de cateva ore si nici acum nu functioneaza la parametrii programati.

Reprezentantii companiei au explicat motivele pentru care serviciile retelei au fost intrerupte, miercuri, in Romania, dar si in multe alte tari din Europa.

“Am intampinat probleme tehnice, din cauza carora site-ul a devenit indisponibil pentru unii utilizatori din Europa. Situatia a fost rezolvata si toata lumea ar trebui sa aiba acces la Facebook. Ne cerem scuze pentru inconvenient”, a anuntat compania.

Reteaua de socializare Facebook a picat de-a lungul intregii zile de miercuri, in toata tara. Site-ul nu a putut fi accesat din mai multe tari europene si exista informatii ca acelasi lucru s-a intamplat si in Egipt, Africa de Sud sau Emiratele Arabe Unite.

Citeste mai mult pe Stirileprotv.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.