Nationala de futsal pregateste preliminariile pentru Euro la Timisoara. Trei fotbalisti de la Informatica in lot

TIMISOARA. Nationala de fotbal in sala sub 19 ani a Romaniei se reuneste in aceasta saptamana la Timisoara pentru a pregati turneul de calificare la Euro 2019.

CITESTE SI: Castigatorii Cupei Romaniei primiti in Consiliul Local. Handbalistii au prezentat trofeul adus la Timisoara dupa 33 de ani. Foto

Selectionata condusa de Endre Kacso se reuneste joi, 14 martie, in capitala Banatului, iar lotul chemat pentru acest stagiu este format din 12 fotbalisti, dintre care 3 sunt de la Informatica, 2 de la United Galati, 2 de la Odorheiu Secuiesc si cate unul de la West Deva, CSM Vaslui, CSM Targu Mures, Dunarea Calarasi si Giorgione.

Cei trei proaspeti castigatori ai Cupei Romaniei la U-19 care au fost convocati pentru acest cantonament sunt portarul Theodor Lungu-Badea si jucatorii de camp Darius Nastai si Sergiu Gavrila.

Iata lotul complet al selectionatei de juniori:
Theodor Lungu-Badea (Informatica Timisoara), Andrei Dinicuta (United Galati) – portari; Matei Bosneaga (United Galati), Daniel Duda (Futsal Giorgione/Italia), Vladut Dudau (CSM Vaslui), Darius Nastai (Informatica Timisoara), Bogdan Alin (West Deva), Norbert Balazs (FK Odorheiu Secuiesc), Sergiu Gavrila (Informatica Timisoara), Robert Crisan (CSM Tg. Mures), Andrei Ghiuta (Dunarea Calarasi), Andor Balint (FK Odorheiu Secuiesc).

Dupa stagiul de pregatire de la Timisoara selectionata U-19 va pleca spre Skopje, unde va juca meciurile din grupa preliminara. Tinerii tricolori infrnta Macedonia in 26 martie, Ucraina o zi mai tarziu si Belgia in 29 martie.

In cazul in care va castiga grupa, selectionata tarii noastre se va califica la Campionatul European din Letonia, programat in perioada 8-14 septembrie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.