A lovit un caine cu masina pe Autostrada Timisoara – Deva, iar acum primeste despagubiri de la CNAIR

Sentinta favorabila unui sofer care a lovit un caine ce i-a aparut in fata masinii pe cand mergea pe Autostrada Timisoara – Deva.

CITESTE SI: Ne trimit autobuzele inapoi acasa. Primarul din Deva nu mai vrea mijloace de transport inchiriate de la Timisoara 

Omul si-a distrus autoturismul si a decis sa se indrepte impotriva administratorilor soselei de mare viteza care ar fi trebuit sa protejeze drumul pentru un trafic in siguranta.

Tribunalul Hunedoara a obligat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere sa-i achite soferului pagubit daune de 5.300 de lei, reprezentand contravaloarea reparatiilor masinii si daune morale de 1.000 de lei.

La data de 6 ianuarie 2018, in jurul orelor 17.20 reclamantul se deplasa pe autostrada Deva – Timisoara, cu autoturismul marca Volswagen Passat. La km 450 pe autostrada i-a iesit brusc in fata un caine, care a traversat in fuga, cu care a intrat in coliziune, desi a incercat sa il evite, rezultand avarierea autoturismului. Prezenta cainelui pe autostrada denota faptul ca parata (CNAIR) nu a luat toate masurile de prevedere ce se impuneau in calitatea sa de administrator al drumului, pentru a preintampina ivirea unor astfel de situatii”, se arata in motivarea sentintei definitive pronuntată de Tribunalul Hunedoara, mai noteaza zhd.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Foarte bine.La cat mai multe procese impotriva kaka na cair.Numai au belit rumanii,dar de facut ,nu au facut nimic.De la Nadlac pana la Sibiu,se simte fiecare podet,trecere ,etc sub rotile masinii.Cum s-a facut receptia lucrarii kakanairilor?Doar nu a taiat gardul o amarata de potaie sa se sinucida pe ne-autostrada.