Incendiu intr-o padure din Timis. Flacari pe 4 hectare

TIMIS. S-a dat alarma, iar pompierii s-au mobilizat pentru stingerea unui incendiu care a cuprins hectare intregi de litiera, in judetul Timis.

CITESTE SI: Scandal cu bate si sabii intr-un oras din vestul tarii. Un politist a fost luat si el la bataie 

Pompierii au fost anuntati, sambata dupa amiaza, ca in apropierea localitatii Poieni, vegetatia a fost cuprinsa de flacari. Imediat, salvatorii au pornit spre locul indicat.

„Incendiul se manifesta in apropierea varfului Dragoi la o altitudine de 587 metri, pe un versant cu inclinare de aproximativ 45 grade. Arde lastaris si copaci cazuti pe o suprafata de aproximativ 4 ha.
La locul intervenției s-au deplasat 2 ofiteri, 47 de subofiteri, 2 microbuze si 5 autospeciale de serviciu. Fortele care intervin sunt din cadrul celor 7 subunitati de intervetie ale inspectoratului”, transmit reprezentantii ISU Banat.

CITESTE SI: ‘Ce ma, nu puteai sa franezi?’. Mecanic de locomotiva agresat de martorii accidentului de tren de langa Timisoara. Video 

Pe langa pompieri, in stingerea incendiului intervin si angajati din Ocolul Silvic. Iar dupa aproximativ patru ore, flacarile continua sa faca prapad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Pana nu se aplica sanctiuni drastice celor care isi incendiaza terenurile (amenzi usturatoare sau chiar confiscarea terenului in caz de neplata amenzii, ajungandu-se chiar la ani buni de inchisoare pentru periclitarea caselor, a circulatiei pe drumurile publice sau a padurii), acesti maniaci nu se vor linisti.