PNL Timis, atac la adresa sefilor USR: ‘nesimtiti’, ‘prosti’, ‘veleitari’. Nicolae Robu delimiteaza liderii de simpatizanti

TIMISOARA. Se ascut sabiile inaintea alegerilor europarlamentare. Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, i-a luat colimator pe liderii USR Timis.

CITESTE SI: Ministerul Culturii si Primaria, datori vanduti la Asociatia Timisoara Capitala Culturala a Europei. Cum sa faci spectacole de top cu bani putini 

Seful liberalilor timiseni ii acuza in prima instanta pe liderii politici din judet ai Uniunii Salvati Romania de lipsa de fairplay si de faptul ca nu inteleg nimic din politica zilelor noastre. Nicolae Robu i-a delimitat foarte clar pe liderii USR de simpatizanti.

Nu vreau sa se faca vreo confuzie intre opiniile mele in privinta simpatizantilor USR si lideri. Vorbesc strict despre acesti lideri. Cunosc un numar mare de membri si simpatizanti USR si au toata aprecierea mea. Stiu ca sunt oameni de valoare, realizati, seriosi in permanenenta si care nu au vrut sa vina in PNL pentur ca e si la moda, hai sa incercam altceva. E dreptul lor ca au avut aceasta optiune, si ii voi respecta. Mi-i doresc colegi pentru ca ii pretuiesc, dar le recunosc dreptul la o alta optiune. Cu ei voi putea colabora oricand, dar cu acesti lideri, care sunt niste veleitari ce nu pricep lucruri elementare din politica si din societate„, a spus presedintele PNL Timis, Nicolae Robu.

CITESTE SI: Va fi plin de inspectori in curtile scolilor si gradinitelor din Timisoara si din judet. Ordin de la Prefectura 

Liderul liberalilor timiseni s-a dezlantuit la adresa useristilor.

Nu pentru ca nu au fost de acord, nu pentru ca m-au criticat i-am facut prosti. Da, am spus odata, ca sa imi fie mie interlocutor trebuie sa ai bun simt si atunci stau de vorba cu tot respectul, nu te jignesc cu nimic, indiferent de nivelul de pregatire, scoala avuta, nivelul de inteligenta. Daca esti inteligent, iarasi stau de vorba, chiar daca esti nesimtit. Dar daca esti si prost si nesimtit, nu mai stau de vorba. Asta am spus-o. Eu nu vorbesc despre toti, vorbesc despre liderii pe care i-am vazut manifestandu-se in Timisoara. Nu le stiu nici numele. Pe unul il stiu, dar mereu ii pocesc numele e cu ‘ă’ sau cu ‘a’, nu stiu„, a declarat Nicolae Robu.

De aceeasi parere cu seful sau de partid a fost si un parlamentar de Timis, Pavel Popescu, parasutat de la Bucuresti pe liste, care nu s-a remarcat in cei peste 2 ani de mandat decat prin aceea ca a iscalit ‘ca primaru’ o initiativa legata de anchetarea unei firme de publicitate pentru un clip electoral.

Cred ca USR nu cunosc suficienta politica. E un fapt. Nu contesta nimeni profesionalismul membrilor USR si a celor prezenti in acel partid, dar am avut exemple majore in care s-a vazut ca nu cunoscut suficienta politica. Cine da in aceste zile in PNL este un prost„, a spus parlamentarul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.