Accident de tren langa Timisoara. Copil ranit

TIMISOARA. Grav accident feroviar langa Timisoara, vineri la amiaza. Un tren a izbit o masina la trecerea la nivel cu calea ferata de la intrarea in Dudestii Noi.

CITESTE SI: Cand i-a vazut, a rupt-o la fuga mancand pamantul. Decizia neasteptata a unui tanar care i-a facut curiosi pe jandarmi 

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 13.30, cand un sofer s-a avantat pe liniile de tren fara sa se asigure. Trecerea este semnalizata cu crucea Sf Andrei, respectiv indicator Stop. Nu are bariera si nici semnale acustice ori luminoase.

Conducatorul auto, in varsta de 49 de ani, nu a avut rabdare sa se asigure si a fost surprins de un tren. Garnitura a lovit masina in plin si a aruncat-o langa calea ferata.

In urma accidentului, a fost ranita o fata de 14 ani care a fost preluata de medici si transportata de urgenta la spital in Timisoara.

Soferul a scapat teafar si nevatamat.

Traficul feroviar a fost blocat din pricina accidentului, iar politistii au inceput o ancheta. Soferul va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.