Auto Timisoara Show, primul Salon Auto din vestul Romaniei care ofera publicului un adevarat “spectacol auto”, organizat la Centrul Regional de Afaceri

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis vine in intampinarea industriei auto din partea de vest a Romaniei si nu numai cu prima editie a AUTO TIMISOARA SHOW, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, in perioada 27 – 30 iunie 2019.

In cadrul Salonului, vor fi expuse cele mai complete game de autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii auto, tuning auto si moto, precum si ultimele oferte ale societatilor de leasing si de asigurari auto.

Peste 80 de modele de la diverse marci, expuse in interiorul si in exteriorul Centrului Regional de Afaceri vor oferi publicului larg un adevarat “spectacol auto”.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a alege modelul auto cel mai avantajos in functie de preferintele fiecaruia, intr-un singur loc.

In cadrul Salonului, se vor desfasura evenimente conexe de interes atat pentru vizitatorii profesionisti cat si pentru firmele expozante: drive-teste; off-road si workshop-uri.

AUTO TIMISOARA SHOW va prezenta publicului o noua marca auto, premiera pe piata din vestul Romaniei!

Program de vizitare:
Joi, 27 iunie, orele 11.00-20.00
Vineri (28 iunie), sambata (29 iunie), duminica (30 iunie): orele 10.00-20.00

***

Mai multe informatii despre AUTO TIMIsOARA SHOW se pot obtine la:
Tel: 0256493322, e-mail: [email protected], Cecilia Mates – organizator expo

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.