Un avion, ce venea la Timisoara, a fost deviat de vantul puternic la Budapesta

TIMISOARA. Vijelia care a maturat Timisoara si mai multe zone din judet vineri seara a provocat o multime de probleme. Pe langa incendii, copaci prabusiti si zeci de localitati lasate in bezna, vantul a afectat si o cursa aeriana ce trebuia sa aterizeze pe Aeroportul Timisoara.

CITESTE SI: Ramaneti in case! Din cauza vijeliei de la Timisoara si din judet a fost activata Grupa Operativa a ISU Timis. Anuntul celor de la Situatii de Urgenta 

CITESTE SI: Mai multe incendii si copaci prabusiti din cauza vijeliei la Timisoara si in comunele din jur 

CITESTE SI: Zeci de localitati din Timis fara curent, din cauza vijeliei. Lista celor ramase in bezna 

CITESTE SI: Dezastru in Parcul Rozelor din Timisoara din cauza vijeliei. Un copac a fost smuls din radacini de vantul puternic, altii sunt rupti. Foto si video 

CITESTE SI: Zeci de masini in pericol la Timisoara, din cauza unui acoperis smuls de vant la un service auto. Video 

 

Este vorba de o cursa Ryanair ce venea de la Bucuresti si care ar fi trebuit sa ajunga la Timisoara la orele 22.30.

Din cauza vijeliei, pentru siguranta pasagerilor, s-a luat decizia ca aeronava sa fie deviata spre aeroportul din Budapesta.

Pilotii companiei au hotarat redirectionarea avionului intrucat vantul sufla cu peste 60 km/h si au vrut sa elimine orice pericol la aterizare.

Va reamintim, Timisul se afla sub atentionare de Cod Galben de vant puternic pana sambata la orele 16.00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.