Prostea credulii pe banda rulanta. Metoda unui cersetor aciuat in Banat, ce smulgea lacrimi si bani din buzunarele trecatorilor milosi. Video

Pretindea ca n-are un picior si chiar asa parea. Statea la colt de strada in zonele aglomerate din Resita si apela la mila publica. Nu putini au fost trecatorii milostivi care s-au grabit sa-l ajute cu bani pe un cersetor.

CITESTE SI: Unul dintre cele mai proaste drumuri din Timis va fi asfaltat. Cand dispar gropile, cu 1 milion de euro 

Aceasta pana cand a fost dat in vileag de politisti. Acestia s-au prins ca barbatul era, de fapt, perfect sanatos, insa isi indoia unul dintre picioare si tragea peste o pereche de pantaloni care il ajutau sa mimeze handicapul.

Agentii chiar l-au pus sa deconspire metoda prin care prostea lumea si i-au cerut sa se dezbrace pentru ca astfel sa traga un semnal de alarma, iar trecatorii sa constientizeze cat de usor pot fi pacaliti de impostori.

Barbatul, de loc din judetul Salaj, aciuat in Resita, a fost amendat si trimis acasa, noteaza colegii de la infocs.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. No, ca mi-i „arghelean” harnic si serios… Bata-va Dumnezeu de „argheleni” nespalati!…