Cel mai dulce targ isi deschide portile langa Timisoara. Vor fi o multime de bunatati si surprize. Intrarea este libera

TIMISOARA. Se pregateste de start o noua editie a unuia dintre cele mai dulci targuri din zona de vest a tarii. Apicultori din regiune vor aduce o multime de bunatati la Targul Apicol Ghiroda din aceasta primavara, ajuns la cea de-a IX-a editie.

CITESTE SI: Se pregatesc noi trasee pentru transportul scolar la Timisoara. De cand se suplimenteaza microbuzele 

Cu mic, cu mare, vizitatorii sunt invitati sa-si lase papilele gustative conduse de deliciul mierii de albine, iar profesionisti sunt poftiti sa vada utilaje apicole de ultima generatie si sa stea de vorba cu experti in domeniu.

Peste 80 de expozanti vor fi prezenti, atat din Romania, dar si apicultori din tarile vecine precum: Serbia, Ungaria si Croatia. La targ se vor comercializa: utilaje specifice precum: centrifugi, prese pentru foite, topitoare solare de ceara si multe altele. Nu lipsesc nici produsele apicole precum: miere, polen, sapun, propolis etc.

Nici cei mici nu au fost uitati, ei vor avea parte de jocuri, pictura pe stupi, pictura pe fata, dar si un stand unde vor invata produsele stupului. Tot in cadrul targului vor exista si momente artistice avand invitate ansamblurile din Giarmata Vii si Ghiroda, dar si copiii de la Palatul Copiilor.

Targul  va avea loc in 9 si 10 martie, la Caminul Cultural Ghiroda.

Intrarea este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.