Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii isi completeaza echipa. Doua posturi scoase la concurs

TIMISOARA. Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii scoate la concurs doua pozitii din cadrul Comitetului Director.

Asociatia are nevoie de un reprezentant al sectorului cultural instituțional si de un reprezentant al scenei culturale independente și al sectorului Industriilor Culturale și Creative.

Pentru cele doua pozitii pot aplica toate persoanele fizice care indeplinesc criteriile specifice in vederea atingerii obiectivelor proiectului Timisoara 2021, in acord cu principiile unui management responsabil, vizionar si sustenabil in procesul de implementare si al gestionarii mostenirii proiectului Timisoara 2021. Membrii alesi vor face parte din Consiliul Director al Asociatiei care va superviza pastrarea viziunii in procesul implementarii proiectului Timisoara 2021 si-l vor sustine, consilia si promova.

Dosarul format din: CV, Scrisoare de intentie, copia cartii de indentitate, precum si declaratia pe proprie raspundere, va fi transmis de catre cei interesati, prin e-mail, la adresa: [email protected] sau va fi depus la sediul asociatiei: Bastionul Maria Theresia, Etaj 1, Corp B1.

Termenul limita de depunere al dosarului este 18.03.2019, ora 23:00 (CET, sau 00:00, ora Romaniei).

Toate detaliile legate de calendarul concursului, criteriile de selecție ale aplicantilor, precum si conditiile de eligibilitate, le gasiti pe site-ul Asociatiei Timișoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii: http://www.timisoara2021.ro/2019/02/15/anunt-ocupare-pozitii-consiliul-director/.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.