Spectacol de succes repus in scena de actorii Teatrului National din Timisoara

TIMISOARA. Iubitorii teatrului pot vedea din aceasta saptamana unul dintre spectacolele cu cel mai mare impact la public pe care le-a avut Teatrul National din Timisoara.

Miercuri, 13 februarie, de la ora 19, la Sala 2 se va juca piesa „Desteptarea primaverii” scrisa de Frank Wedekind. Un spectacol modern pe textul unui autor clasic, spectacolul Desteptarea primaverii este astazi la fel de necesar ca atunci când a fost scrisa piesa.

Contemporan cu Freud si la fel de scandalos ca teoriile acestuia la vremea aparitiei lor, piesa lui Wedekind, Desteptarea primaverii,  provoaca la reflectie privind adolescenta si adolescentii, felul în care îsi percep instinctele si în care, la rândul lor, sunt perceputi si analizati de o societate atacata mereu de intransigenta si ipocrizie.

Spectacolul poarta semnatura regizorala a lui Cristian Ban. Scenografia apartine Krisztinei Nagy, iar distributia îi reuneste pe actorii Victoria Rusu, Ionuţ Iova, Flavius Retea, Richard Haldik, Marius Lupoianu, Isa Berger, Corina Dohanici, Ana Maria Cojocaru, Luminiţa Tulgara, Benone Viziteu, Doru Iosif şi Cristian Szekeres.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentiile Teatrului National din Timisoara (Agentia „Marasesti”, str. Marasesti nr. 2 si Agentia „Sala 2”, Parcul Civic, orar marti-duminica, orele 11-19) sau online, pe adresa www.tntimisoara.com.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.