Cat mai tine vremea urata la Timisoara? Temperaturile vor urca la +12 grade. Ultimul anunt al meteorologilor

TIMISOARA. Nu va speriati de ploaie, pentru ca nu va tine mult. O spun meteorologii care anunta ca doar luni avem parte de precipitatii la Timisoara. E drept, pana seara tarziu.

CITESTE SI: Timisoara ar putea fi primul oras din Romania care cumpara tramvaie pe baterii cu autonomie mare. Cu peste 2,5 milioane de euro bucata 

Marti, cerul va fi mai mult acoperit la Timisoara, iar maxima termica nu va depasi valoarea de 5 grade Celsius.

De miercuri, vremea se schimba radical si urmeaza un sir lung de zile cu mult soare. Temperaturile vor urca pana la 9-10 grade la finele saptamanii, iar de lunea viitoare, maximele termice se vor afla in jurul valorii de 12 grade Celsius.

Pe de alta parte, aceiasi meteorologi au emis Cod Galben de ninsori pentru judetul vecin Caras – Severin, dar si pentru partea de est a judetului Timis, valabil din 11 februarie, orele 22.00, si pana in 13 februarie, la ora 2.00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.