Si beat si fara permis. Cum a ajuns un sofer de la Lugoj pana la Caransebes cu o masina furata

TIMIS. Plimbare cu masina sfarsita in sant. Cand au ajuns la locul accidentului, politistii s-au ingrozit cand au vazut cate legi incalcase un tanar de 33 de ani.

CITESTE SI: Sfarsit teribil pentru o femeie care a adormit cu tigara aprinsa, intr-un apartament din Timis 

S-a intamplat duminica dimineata, in jurul orei 6.45 cand politistii rutieri au fost sesizati ca intre Jupa si Caransebes o masina a zace in santul de la marginea soselei.

Ajunsi la locul accidentului, politistii au observat ca masina prezenta usoare avarii in partea dreapta fata, insa dupa ce l-au luat la intrebari pe sofer, un tanar de 33 de ani din localitatea Victor Vlad Delamarina din judetul Timis, au ramas socati.

CITESTE SI: Un superb monument regal din Timis, sortit pieirii, ar putea fi salvat de primarie. Incearca sa-l recupereze dintr-o… ferma 

Politistii au constatat ca acesta nu este posesor de permis de conducere. In urma testarii cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care barbatul a fost condus la Spitalul Municipal Caransebes, in vederea recoltarii de probe biologice.

In urma verificarilor a rezultat si faptul ca autoturismul apartine tatalui barbatului care a provocat accidentul, a fost sustras si folosit fara stirea proprietarului.

CITESTE SI: Cel mai frumos apus de soare pe partie, in Banat. Foto 

Tanarul este acum cercetat pentru conducerea unui autovehicul fara permis, conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului si furtul in scop de folosinta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.