Cat pot fi de nesimtiti! Marginile drumurilor nationale din vest, groapa de gunoi a soferilor nemernici. Drumarii de la DRDP Timisoara muncesc din greu sa curete dupa ei

TIMISOARA. Periodic, angajatii DRDP Timisoara fac curatenie pe marginea drumurilor nationale din vestul tarii. In loc sa fie doar o operatiune de cosmetizare, curatenia se transforma intr-un cosmar.

CITESTE SI: Situatia disperata a gunoaielor din zeci de localitati din Timis, inca in aer. Ce decizie s-a luat dupa sedinta ADID? Primarii sunt furiosi 

Sute de PET-uri, plase, hartii, resturi de mancare, chiar si ladite cu portocale putrezite. Acestea sunt cateva dintre gunoaiele adunate la cea mai recenta actiune de acest fel.

Imaginile revoltatoare au fost surprinse pe DN 68A Margina-Cosevita si pe DN 69 Timisoara-Arad.

 

Reprezentantii DRDP Timisoara ii roaga pe soferi sa pastreze curatenia si sa nu transforme drumurile in focare de infectie.

 

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.