A fost gasita fetita disparuta in drum spre scoala la Timisoara. Se dusese la mall

TIMISOARA. Veste buna. A fost gasita copila disparuta in zona Lipovei din Timisoara joi dimineata in drum spre Scoala Generala 7 unde invata.

Fetita de 11 ani plecase la 7.20 de acasa, nu a ajuns la cursuri, iar din acel moment pana seara nimeni n-a mai stiut nimic de ea.

A fost gasita la scurt timp dupa ce opiniatimisoarei.ro a anuntat disparitia ei in cursul serii. Un timisorean a observat-o pe copila pe strada Iuliu Maniu, in celalalt capat de oras. Parea speriata si ratacea pe strada singura, iar asta i-a atras omului atentia.

Timisoreanul a dat alarma la numarul de urgenta 112, iar politistii au preluat-o pe fetita pentru a o incredinta parintilor care au trecut prin ore de spaima.

Copila le-a povestit oamenilor legii ca luase niste note proaste in ultimele zile la scoala si a decis dimineata sa nu se mai duca la ore. Ba, mai mult, a pornit din zona Lipovei spre Sagului, la mall, unde si-a petrecut intreaga zi. Spre seara a luat-o spre casa insa a incurcat mijloacele de transport si a ajuns pe strada Iuliu Maniu.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.