Timisoara 89ers face transferuri cu gandul la RoBowl. Trei americani vin sa joace alaturi de formatia banateana

TIMISOARA. Echipa de fotbal american Timisoara 89ers a facut primele transferuri inainte de startul in noul sezon.

Formatia timisoreana a reusit sa se intareasca cu doi jucatori americani cu o bogata experienta, care au mai evoluat in Franta, Portugalia si bineinteles in Statele Unite ale Americii. Anuntul a fost facut de timisoreni pe pagina de facebook.

Azi, Timisoara 89ers a finalizat primele transferuri din istoria clubului, obtinand semnatura a doi jucatori din USA. Charles Babb si Kevin Turner au devenit incepand de azi oficial „89ers” si vor incepe antrenamentele alaturi de echipa. Le uram bun venit si le multumim pentru increderea oferita! Welcome to the family Charles and Kevin!„.

Charles Babb este un quarterback de 30 de ani, care a in liceu a jucat in echipa din orasul sau natal, Alliance, in statul Ohio. Babb a fost conducator de joc timp de 4 ani, in ultimul fiind chiar capitanul echipei. Charles Babb a depasit ca licean recordul de tocuhdown-uri reusite intr-un sezon pentru scoala sa, 19, performanta care ii apartinea lui Lenny Dawson, cel care a castigat un Superbowl alaturi de Kansas City Chiefs in 1970.

Kevin Turner vine la Timisoara sa intareasca linia defensiva a celor de la 89ers. Turner este un linebacker care a evoluat in colegiu pentru Delaware State University.

Timisorenii nu au terminat transferurile. Timisoara 89ers va mai aduce un jucator de peste ocean, care va ajunge in capitala Banatului in zilele urmatoare. Si acesta va evolua tot in linia defensiva a formatiei timisorene.

Timisoara 89ers se va pregati pe plan local pana la startul sezonului. Deocamdata nu se stie data exacta la care va incepe sezonul, insa se cunosc numele echipelor care vor evolua in 2019 in campionat: Cluj Crusader, Bucharest Rebels, Mures Monsters, Resita Locomotives si Timisoara 89ers.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.