Alex Pelici a sunat adunarea la Ripensia Timisoara. 5 jucatori au plecat, iar 6 sunt in proba

TIMISOARA. „Ripi” a avut un final de an 2018 in care si-a spalat din multe pacate. Sub comanda lui Alexandru Pelici, antrenor ce semnase o intelegere de la 1 ianuarie, dar care si-a intrat mai repede in „paine”, echipa in rosu si galben a castigat ultimele trei partide fara sa primeasca gol, iesind din zona retrogradarii, unde a stat etape bune. Ripi a ajuns pe 12, cu 25 de puncte, la egalitate cu ASU Poli, un loc mai sus, iar astazi s-a reunit pentru a efectua obisnuita pregatire de iarna.

CITESTE SI: La fiecare al zecelea sofer tras pe dreapta au luat aceeasi decizie. Razie in Timisoara si pe soselele din judet 

Jucatorii au efectuat si vizita medicala in aceasta dimineata, iar dupa obisnuita perioada de reacomodare la efort, echipa va pleca in cantonament. Ripensia va efectua pregatirea centralizata in Antalya, acolo unde va merge si o alta reprezentanta a Timisoarei, ACS Poli, adica primul adversar oficial din 2019 al trupei lui Pelici.

Lotul a suferit modificari peste iarna, portarul Iulius Radulescu, fundasii Marius Toma si Alin Barica, dar si mijlocasii Takenori Kawagoe si Mihaita Lemnaru nu mai fac parte din lot. In schimb, sase jucatorui sunt in probe.

Adrian Ster (nascut 1998), mijlocas ofensiv sau varf, ultima data la CFR Cluj II, Vlad Cherea (2000), extrema si varf, de la Viitorul Constanta, Tiberiu Isratescu (2000) atacant, de la ASU Poli, Alexandru Ciuta (2001), portar, de la Millenium Giarmata, Raul Simian (1997), mijlocas central si stanga, de la Rosiori si Andrei Tinc (1985), funas central si dreapta de la Luceafarul Oradea vor incerca sa prinda lotul care va pleca in Turcia.

Cantonamentul din Antalya va incepe in 28 ianuarie si se va incheia in 8 februarie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.