Condamnare in crima care a zguduit Timisoara. Mama care si-a ucis fetita de 4 ani, pentru a se razbuna pe sot, a primit 12 ani de inchisoare

TIMISOARA. Educatoarea Oana Net, care si-a ucis in martie fetita de numai 4 ani, a fost condamnata vineri de Tribunalul Timis la 12 ani de inchisoare. Sentinta nu este definitiva. Ea poate fi atacata la Curtea de Apel Timisoara.

CITESTE SI: Ce ar fi impins-o la crima pe educatoarea din Timisoara care si-a omorat copilul? Marturiile apropiatilor. De ce nu a fost testata psihologic

CITESTE SI: Crima care a zguduit Timisoara scoate la iveala detalii infioratoare. Mama, educatoare de gradinita, care si-a ucis fetita de 4 ani, dusa in catuse la spital. Cine se mai afla in casa in momentul omorului 

Judecatorii au gasit-o vinovata pentru violenta in familie (omor asupra unui membru de familie).

Femeia de 38 de ani este in arest preventiv inca din martie si se afla dupa gratii in Penitenciarul Arad.

Totodata, magistratii au decis ca Oana Net sa plateasca fostului sot 60.000 de euro, reprezentand daune morale, aceasta desi suma initiala solicitata de acesta fusese cu mult mai mare.

Va reamintim, in seara zilei de 13 martie, femeia si-a omorat fetita inecand-o in vana plina cu apa din baia locuintei sale din cartierul Ronat, dupa ce incercase sa-i taie venele. Apoi a sunat la 112 si si-a marturisit crima, nu inainte de a inghiti erbicid sperand sa-si curme zilele. Le-a spus anchetatorilor ca nu are o explicatie logica pentru ceea ce a facut si ca inainte de momentul teribil a fost macinata de gandul divortului cu care sotul o amenintase in mai multe randuri.

Oana Net era educatoare la gradinita din Murani si cu doar o luna inainte de a-si ucide copilul renuntase la job in incercarea de a-si gasi un alt post in Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.