Masuri de urgenta luate la Timisoara pentru localitatile ramase fara curent in judet. Patrule ISU, de Politie si Jandarmi in ajutorul oamenilor

TIMISOARA. Videoconferinta de urgenta marti seara cu secretarii de stat Raed Arafat din partea MAI si Andrei Petrisor Maiorenu, din cadrul Ministerului Energiei.

CITESTE SI: Sinuciderea socanta a unui student la Medicina, invaluita in mister, la Timisoara. Si politistii au ramas uluiti 

Prefectul de Timis Eva Andreas impreuna cu conducerea ENEL Banat au pus la punct masuri urgente pentru cei 16.000 de oameni care stau si acum in frig si bezna, intrucat 36 de localitati din Timis sunt inca fara curent electric, intrucat liniile de alimentare au fost avariate de ninsorile din ultimele zile.

Astfel, din această seara, echipaje ale ISU Timis, IPJ Timis si Inspectoratului de Jandarmi Timis vor efectua misiuni de patrulare in localitatile fara curent pentru a putea interveni rapid in ajutorul oamenilor. Totodata, primarii din aceste localitati au fost anuntati de prezenta acestor echipaje, pentru a putea apela la ele in cazul in care apar probleme.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.