Au lucrat sub ninsoare deasa si au asigurat alimentarea cu apa in Timisoara, dar si cu energie electrica a unor comune

TIMISOARA. Au lucrat in conditii grele, de iarna, au ajuns la stalpi cu utilaje trase de excavator, dar au reusit sa mentina alimentarea cu energie electrica atat la statiile care asigura apa in Timisoara, dar si la unele localitati din vecinatate.

CITESTE SI: ‘ENEL actioneaza impotriva cetatenilor din Timis’. Revolta presedintelui CJT Calin Dobra 

Este vorba despre echipele de specialisti de la Cons Electrificarea Instal (CEI) care au muncit toata ziua de duminica pentru remedierea avariilor provocate de vremea rea, onorand toate interventiile primite de la Enel.

Cea mai importanta operatiune s-a desfasurat pe liniile Captare 1 si Captare 2, Timisoara – Recas, care asigura alimentarea cu apa a intregii Timisoare. Aceasta lucrare a fost prioritatea majora.

CITESTE SI: A fost declarata stare de criza. Zeci de mii de oameni disperati in Timis, ramasi fara curent. Ce se intampla in localitati 

Au mai fost interventii importante, pentru asigurarea alimentarii cu energie a localitatilor periurbane, pe LEA 20 KV Ghiroda si pe liniile Surgani, Urseni si Mehala, toate de 20KV. Pe toate aceste linii de medie tensiune, interventiile au fost realizate in conditii de iarna extrema, cu utilaje pentru lucru la mare inaltime trase de excavator, cu copaci cazuti pe fire. In plus, pe liniile de joasa tensiune au fost nenumarate interventii, inclusiv un stalp rupt in Timisoara.

CEI realizeaza lucrarile de interventie pe zona judetului Timis, axa Timisoara – Sanicolau Mare – Jimbolia, zona Lugoj- Buzias – Faget fiind acoperita de alte societati de profil. Si la aceasta ora, echipele CEI ajuta Enel sa repare avariile provocate de vremea rea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.