40.000 de case fara curent electric, niciun drum inchis de nameti, in Timis. Cum se circula?

TIMIS. Ninsoarea nu s-a oprit defel nici noaptea trecuta, iar circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna pe toate drumurile judetene din Timis.

In 60 de localitati nu este curent electric si sunt afectate 40.000 de locuinte.

CITESTE SI: Cum se circula in Timisoara? Utilaje in tandem pe artere, zapada multa in cartiere. Ies pe strazi alaturi de SDM si cei de la Colterm si Aquatim. Video 

Drumarii actioneaza cu circa 40 de utilaje, iar pe parcursul noptii au fost folosite peste 700 de tone de material antiderapant.

Nu exista la aceasta ora drumuri judetene cu circulatie blocata sau inchisa.

Pe sectorul Sannicolau Mare, Gottlob, Jimbolia au fost folosite 88 de tone de material antiderapant; pe sectorul Pischia, Cenei, Ortisoara, Carani, Aeroport, circa 192 de tone; pe sectorul Foeni, Giroc, Sanmihaiu Roman, Deta, circa 154 de tone; pe sectorul Tormac, Buzias, Topolovatu Mare, Mosnita Veche, circa 80 de tone; pe sectorul Costeiu, Crivobara, Balint, Brestovat, Hitias, Cliciova, circa 88 de tone; pe sectorul Buzias, Lugoj, Faget, Bethausen, Traian Vuia, Nadrag, circa 105 tone.

Informatii despre starea drumurilor puteti afla la numarul de telefon 0731.540.965.

Trafic

– SITUAȚIA DRUMURILOR JUDEȚENE – Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă pe drumurile județene din Timiș.Drumarii acționează cu circa 40 de utilaje, iar pe parcursul nopții au fost folosite peste 700 de tone de material antiderapant.Nu există la această oră drumuri județene cu circulație blocată sau închisă.Pe sectorul Sânnicolau Mare, Gottlob, Jimbolia au fost folosite 88 de tone de material antiderapant; pe sectorul Pișchia, Cenei, Orțișoara, Carani, Aeroport, circa 192 de tone; pe sectorul Foeni, Giroc, Sânmihaiu Român, Deta, circa 154 de tone; pe sectorul Tormac, Buziaș, Topolovățu Mare, Moșnița Veche, circa 80 de tone; pe sectorul Coșteiu, Crivobara, Balinț, Brestovăț, Hitiaș, Cliciova, circa 88 de tone; pe sectorul Buziaș, Lugoj, Făget, Bethausen, Traian Vuia, Nădrag, circa 105 tone.Informații despre starea părții carosabile puteți afla la numărul de telefon 0731.540.965.Consiliul Județean Timiș are încheiate contracte de deszăpezire pentru toate zonele județului Timiș:- zona I – Sânnicolau Mare – SC GROUP DCM SRL;- zona II – Pişchia – SC MNG TRANS SRL; – zona III – Gătaia – SC AXELA CONSTRUCŢII SRL;- zona IV – Buziaş – S.C. TREDECO HOLDING SRL.;- zona V – Bethausen – S.C. COMPACT PRODUCT SRL LUGOJ;- zona VI – Făget – S.C. TECHNOCER SRL.

Publicată de Consiliul Judeţean Timiş pe Sâmbătă, 15 decembrie 2018

La ora 08.00 a fost convocat Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a interventiei si Grupa Operativa ISU Timis.

In ultimele 24 h, ISU Timis a intervenit in peste 140 de situatii de urgenta, dintre care: 4 incendii, 94 degajari copaci/crengi cazuti pe autoturisme si partea carosabila, in urma caror au fost afectate 39 autoturisme, 32 degajari cabluri de pe partea carosabila, 5 stalpi cazuti si 5 accidente rutiere.

La nivelul judetului Timis, la ora 08:00, 60 de localitati erau partial/total nealimentate cu energie electrica, peste 40.000 de clienti.

In prezent, pentru restabilirea alimentarii cu energie electrica in localitatile afectate lucreaza 24 de echipe.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.