Atentie, copii din Timisoara, surpriza! Iata ce v-a trimis Mos Craciun si ce asteapta de la voi

TIMISOARA. Bucurie mare pentru copiii din Timisoara. Tocmai le-a scris Mos Craciun, care le pregateste un moment special in centrul orasului.

Mos Craciun a lasat o cutie magica la Targul de Craciun deschis in Piata Victoriei din Timisoara, de unde va aduna scrisorile piticilor pana in 16 decembrie pentru ca spiridusii sa aiba timp sa pregateasca darurile.

Iata, mai jos randurile asternute de Mos!

Dragii Mosului, Am lasat la Targul de Craciun, langa brad, o cutie magica in care astept scrisorile voastre. In seara de 19 decembrie, la ora 18.00, cand voi ajunge la Targul de Craciun din Timisoara, in sania mea trasa de reni, voi darui cadourile pregatite de spiridusi pentru copiii care au fost cuminti tot anul. Cei mici, care nu stiu să scrie, pot fi ajutati de parinti si bunici. Scrisorile trebuie să contina numele, varsta si numărul de telefon al celui care semneaza”, le-a transmis Mos Craciun copiilor cu varste intre 3 si 10 ani din Timisoara.

In 19 decembrie, de la ora 16.00, programul artistic va fi deschis de fanfara Pro Amicitia. Va urma un spectacol realizat de Eva Labadi, care va prefata venirea lui Mos Craciun.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.